PALVELU PAIKANPÄÄLLÄ

Meille joustava ja henkilökohtainen palvelu on kunnia-asia. Meillä on kaksi erikoisvarustettua huoltoautoa, joilla voimme tulla tarvittaessa luoksenne. Jos kulkuneuvoonne on tullut vika ollessanne ajossa, tai työtehtävässä kentällä, soitatte vain meille. Huoltoautomme ajaa paikalle niin nopeasti kuin voi, ja osaava henkilökuntamme korjaa viat oikeilla työkaluilla ja laitteilla.

Huoltoauto on varustettu monipuolisella laitteistolla ja konekannalla selvitäkseen erilaisista korjauksista. Jos kuitenkin kulkuneuvo, tai kone on vaurioitunut erittäin pahoin, järjestämme hinauksen korjaamollemme.

HITSAUS

Tarjoamme hitsausta ja mekaanisia korjauksia raskaille ajoneuvoille ja työkoneille.

Hitsaamme kaikkea materiaalia.

KORJAUKSET

Huollamme ja korjaamme raskaita ajoneuvoja, koneita ja niiden lisävarustuksia. Palveluihimme kuuluvat myös kauhojen korjaukset, alavaunukorjaukset ja muut hitsausta vaativat työt.

KAUHOJEN KORJAUS

Korjaamme maanrakennuskoneiden ja traktorien kauhat ja teemme niihin hampaiston korjaushitsauksia. Ottakaa yhteyttä meihin, niin teemme korjausehdotuksen.

RASKAAT KULKUNEUVOT JA KONEET

Huollamme ja korjaamme raskaat kulkuneuvot ja koneet korjaamollamme, mutta tulemme myös huoltoautollamme tarvittaessa paikanpäälle. Korjaamollamme on tilaa koneille, kuorma-autoille ja yhdistelmäajoneuvoille..

Kokenut henkilökuntamme tietää kuinka raskaat kulkuneuvot ja koneet korjataan ripeästi, mutta huolellisesti. Hyvin huolletut työkoneet ovat edellytyksenä hyvin tehtävälle työlle. Vaurioituneet koneet, tai niiden osat, on korjattava välittömästi.

ALAVAUNUKORJAUKSET

Meillä on pitkä kokemus alavaunukorjauksista. Ota yhteyttä meihin, niin teemme ratkaisuehdotuksen.