FÄLTSERVICE

Vi värdesätter flexibilitet och personlig service. Därför har vi två specialutrustade servicebilar som är redo att rycka ut och serva er där ni befinner er. Om det uppstår ett fel på ert fordon när ni är ute och kör, är det bara till att ringa oss. Vi kommer till er med kunnig personal och rätt verktyg, och lagar felet på plats.

Servicebilarna är rustad för att klara en mängd olika reparationer,  om felet är för omfattande för att reparera på plats, ordnar vi en bärgare som tar fordonet till vår verkstad.

SVETSNING

Vi erbjuder svets och mekaniska reparationer på tunga fordon och arbetsmaskiner.

Vi svetsar i alla material.

REPARATIONER

Vi utför service och reparationer på tunga fordon, maskiner och tilläggsutrustningar.
Skopreparationer, undervagnsreparationer och andra svetsningsarbeten hör också till våra tjänster.

SKOPREPARATIONER

Vi reparerar era skopor, byter stål och tänder. Vi har lång erfarenhet av reparation av skopor.  Kontakta oss så ger vi förslag på en lösning.

TUNGA FORDON OCH MASKINER

Vi servar och reparerar tunga fordon och maskiner i vår verkstad, men även ute på fältet med vår servicebil. Verkstaden har utrymme för maskiner, lastbilar och kombinationer.

Vår erfarna personal vet hur tunga fordon och maskiner repareras snabbt och hållbart. Väl servade arbetsmaskiner är ett måste för att arbetet skall fungera. Havererade maskiner behöver omgående repareras.

UNDERVAGNSREPARATIONER

Vi har lång erfarenhet av undervagnsreparationer. Kontakta oss så ger vi förslag på en lösning.